[ Reset ]
Letter grootte

Alarmering - Senioz

Home \ Thema's \ Alarmering
 

Alarmering

Senioz levert personenalarmering waarmee binnen en buiten hulp ingeroepen kan worden.

voorpagina-alarmering1.1

Met een alarmeringssysteem kunnen bewoners in geval van nood hulp inroepen. Bijvoorbeeld bij valincidenten of als men onwel wordt. Veel senioren hebben de angst om na een incident lange tijd op de grond te liggen zonder gevonden te worden. Een goede alarmering neemt deze angst terecht weg.

Senioz en alarmering

Alarmering is een wezenlijk onderdeel van veilig en zelfstandig wonen. Daarom ontwikkelen wij zelf alarmeringssystemen die op de behoefte van bewoners zijn afgestemd. Omdat wij geen gebruik maken van een zorgcentrale maar rechtstreeks koppelen met familie of mantelzorgers rekenen wij meestal geen abonnementkosten. Zo blijft alarmering betaalbaar. Wij leveren meerdere systemen die onderling koppelbaar en uitwisselbaar zijn. Zo kunnen we voor de elke situatie een passende alarmering leveren.


Actieve alarmering

Senioz levert actieve personenalarmering waarmee bewoners zelf een alarm maken door op een draagbare knop te drukken. De melding wordt rechtstreeks naar een familielid of mantelzorger gestuurd. Het type melding kan naar keuze ingesteld worden. Afhankelijk van de omstandigheden leveren wij twee varianten. Via het vaste telefoonnet en via het GSM-netwerk. Lees meer over onze actieve alarmering.

Slimme alarmering

PIR sensor

Hiernaast ontwikkelen wij momenteel een slim alarmeringssysteem dat met strategisch geplaatste sensoren detecteert of er een noodsituatie heeft plaatsgevonden. Hierbij focussen we ons onder andere op risicovolle handelingen in de woning.  Bij een incident tijdens deze handelingen wordt er direct een melding uitgestuurd. Er kan een (beveiligde) deur-ontgrendelaar gekoppeld worden waardoor de zorgverlener toegang tot de woning heeft na een melding.

Alarmering voor buiten

dev GH3000

Veel senioren gaan geregeld op pad en willen in dit geval ook een alarm kunnen maken. Hiervoor leveren wij een alarmmodule met meerdere toepassingen. Deze staat bekend om het eenvoudige gebruik en kan ook als gewone GSM gebruikt worden. De module heeft veel mogelijkheden en wordt op maat ingesteld naar de wensen van de gebruiker. Kijk hier voor meer informatie.

  • Intuïtief gebruik voor senioren
  • Positie kan bij alarmmelding meegestuurd worden
  • Automatische spreek-luister verbinding na alarm
  • Valdetectie met automatisch alarm
  • Mogelijkheid tot dwaaldetectie